Wie

Thijs van Dieren

IR. T.G (Thijs) van Dieren (partner)

Reeds betrokken geweest bij noemenswaardige projecten. Al jaren actief als projectdirecteur Strijp-S Eindhoven. Een beelddenker, verbinder en oplosser. Houdt zich graag bezig met nieuwe businessmodellen.

Thijs op LinkedIn

tvdieren@citydeveloper-s.nl

06 557 830 25

Johan Neerhof

DR. H.A.J. (Johan) Neerhof (partner)

Ervaren en onderlegd op het gebied van gebiedsontwikkeling. No-nonsense en persoonlijk betrokken. Analyseert grondig, smeedt graag samenwerkingen en legt zich met name toe op strategisch management.

Johan op LinkedIn

jneerhof@citydeveloper-s.nl

06 131 430 90

Barry Storm

ING. B. (Barry) Storm (Associate Partner)

Realistisch én Out of the Box. Brein achter diverse toonaangevende vastgoedontwikkelingen. Scherpe kijk op complexe vraagstukken met speciale focus op bouwtechniek en businesscase.

Barry op Linkedin

bstorm@stormin.nl

06 131 430 80

Pelle Steigenga

ir. P.L. (Pelle) Steigenga

Pelle zoekt de oplossing vanuit nieuwe invalshoeken en werkt graag aan nieuwe ideeën. Hij houdt altijd oog voor de cijfers, maar weet ook dat persoonlijk contact en de menselijke maat bij gebieds- en projectontwikkeling net zo belangrijk zijn. Een fijne combinatie!

Pelle op LinkedIn

psteigenga@citydeveloper-s.nl

06 132 162 37

Bram Trip

Bram Trip

Bram is de verbindende kracht in de Zwolse projecten. Energiek, flexibel en zeer hands-on zijn woorden die perfect bij hem passen. Een relatiemanager die projecten continueert en uitbreidt. Hij is voornamelijk werkzaam in de uitvoering.

Bram op LinkedIn

info@citydeveloper-s.nl

06 538 093 21

Henk van Dieren

Henk Van Dieren

Henk maakt graag de balans op en gaat voor duidelijkheid. Bijna 50 jaar ervaring in het vak in 1 persoon. Een onmisbare basis voor ons bedrijf. Onze chef d’équipe die de uiteenlopende ondernemingen financieel op de rit houdt. 

Henk op LinkedIn

administratie@citydeveloper-s.nl

06 10 75 77 27

Jorrit Reuvers

ing. J. (Jorrit) Reuvers

Onze jonge kracht met verse blik! Met een nuchtere enthousiaste aanpak zet Jorrit zijn schouders eronder. Met recht de jongste specialist in houtbouw van Nederland.

Jorrit op LinkedIn

jreuvers@citydeveloper-s.nl

06 506 06 498

Scroll naar boven